COPD therapie Capelle aan den IJssel – Fysiotherapie de Rozenburcht – Capelle a/d Ijssel
Nieuwe Laan 6 2902BW Capelle a/d Ijssel Tel:010 - 2847365

Fysiotherapie De Rozenburcht

Welkom bij Fysiotherapie De Rozenburcht. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Nieuwe Laan 6
2902BW Capelle a/d Ijssel
Tel:010 - 2847365
info@fysiotherapiederozenburcht.nl

COPD therapie Capelle aan den IJssel

  • Optimale zorg
  • Specialisten
  • Advies op maat

COPD behandeling is de overkoepelende naam voor alle therapie waar longproblemen aan ten grondslag liggen. De fysiotherapeut kan u helpen met het optimaal gebruiken van uw ademhaling en het verbeteren van uw conditie. In veel gevallen valt COPD behandeling onder chronische therapie. Wanneer u wilt weten of dit voor u ook geld kunt u dit navragen bij uw therapeut.

Bel nu: 010 – 2847365Neem contact op!

Hoe ziet de therapie eruit?

COPD behandeling begint altijd met een intake bij onze praktijk. Tijdens dit gesprek wordt in kaart gebracht wat uw klachten en beperkingen zijn. Aan de hand daarvan stelt de therapeut samen met u een plan van behandeling op. Hierin worden de doelen gesteld waar in de therapie naar toe gewerkt gaat worden. COPD behandeling bestaat veelal uit oefeningen en begeleiding in het optimaal ademhalen en het trainen in de trainingszaal om zo uw conditie op te bouwen. Maar de invulling van de behandeling is erg afhankelijk van uw klachten en uw belastbaarheid.

Neem direct contact op

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een COPD behandeling? Kom bij ons langs in Capelle aan den IJssel of neem dan contact met ons op voor een afspraak. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010-2847365 of per email op info@fysiotherapiederozenburcht.nl. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een afspraak in kan plannen.