COPD fysiotherapie in regio Capelle aan den IJssel – Fysiotherapie de Rozenburcht – Capelle a/d Ijssel
Nieuwe Laan 6 2902BW Capelle a/d Ijssel Tel:010 - 2847365

Fysiotherapie De Rozenburcht

Welkom bij Fysiotherapie De Rozenburcht. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Nieuwe Laan 6
2902BW Capelle a/d Ijssel
Tel:010 - 2847365
info@fysiotherapiederozenburcht.nl

COPD fysiotherapie in regio Capelle aan den IJssel

  • Optimale zorg
  • Specialisten
  • Advies op maat

Voor fysiotherapie bij COPD-gerelateerde klachten bent u bij ons in Capelle aan den IJssel op de juiste plek. COPD kan er voor zorgen dat u erg beperkt raakt in uw dagelijks leven. De fysiotherapeut kan u goed helpen om u wat vrijheid terug te geven. In veel gevallen is de fysiotherapie bij COPD ook een chronische indicatie. Dit betekent dat u in aanmerking kunt komen voor vergoeding uit de basisverzekering.

Bel nu: 010 – 2847365Neem contact op!

Behandeling van COPD-klachten bij de longfysiotherapeut in Capelle aan den IJssel

Wanneer u een afspraak met ons als uw longfysiotherapeut in Capelle aan den IJssel, plannen wij een intakegesprek met u in. Tijdens dit gesprek wordt er besproken wat uw beperkingen zijn en wat u wilt bereiken met de training. Daarna wordt er een onderzoek gedaan en een baselinemeting. Deze baselinemeting is om te bepalen wat op dat moment uw belastbaarheid is en welke doelen er gesteld kunnen worden binnen de trainingstherapie. De therapie bij COPD kan erg variëren per patiënt, vaak bestaat het uit ademhalingstraining en training in de sportzaal om uw conditie op te bouwen.

Neem direct contact op

Als u wilt weten of onze longfysiotherapeut u kan helpen bij uw klachten als gevolg van COPD, maakt u dan direct een afspraak bij ons in Capelle aan den IJssel. Wij zijn op kantooruren bereikbaar per telefoon op 010-2847365 of voor vragen per e-mail op info@fysiotherapiederozenburcht.nl.