COPD therapie Capelle aan den IJssel – Fysiotherapie de Rozenburcht – Capelle a/d Ijssel
Nieuwe Laan 6 2902BW Capelle a/d Ijssel Tel:010 - 2847365

Fysiotherapie De Rozenburcht

Welkom bij Fysiotherapie De Rozenburcht. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Nieuwe Laan 6
2902BW Capelle a/d Ijssel
Tel:010 - 2847365
info@fysiotherapiederozenburcht.nl

COPD therapie Capelle aan den IJssel

  • Optimale zorg
  • Specialisten
  • Advies op maat

Hebt u copd? Dan kan copd therapie u wat extra lucht geven. Binnen deze therapie helpt uw fysiotherapeut u om de ademhaling te controleren en de conditie van uw lichaam te verbeteren.
Bel nu: 010 – 2847365Neem contact op!

Wat kan de fysiotherapeut voor u doen?

De fysiotherapeut maakt samen met u een overzicht van uw beperkingen en de doelen die u voor ogen heeft. Aan de hand daarvan wordt een plan gemaakt voor de copd therapie. De copd therapie is er op gericht om uw doelen na te streven, dus dit kunnen lange en korte termijndoelen zijn. Vaak bestaat de therapie uit het aanleren van strategieën voor een goede ademhaling waarnaast middels training zal worden gewerkt aan het verbeteren van uw conditie.

Contact

Een afspraak voor copd therapie kunt u maken bij ons van maandag tot en met vrijdag. U kunt ons per telefoon bereiken op 010-2847365. Per email zijn wij bereikbaar via  info@fysiotherapiederozenburcht.nl. Wij plannen dan zo snel mogelijk met u een afspraak in. Tevens kunt u ook ons bezoeken in Capelle aan den IJssel voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Andere bezoekers bekeken ook:
Dry needling Capelle aan den IJssel | Fysiotherapeut Capelle aan den IJssel | Fysiotherapie Capelle aan den IJssel | Fysiotherapie Krimpen aan den IJssel | Huidtherapie Capelle aan den IJssel