Covid-therapie Capelle aan den IJssel
Nieuwe Laan 6 2902BW Capelle a/d Ijssel Tel:010 - 2847365

Fysiotherapie De Rozenburcht

Welkom bij Fysiotherapie De Rozenburcht. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Nieuwe Laan 6
2902BW Capelle a/d Ijssel
Tel:010 - 2847365
info@fysiotherapiederozenburcht.nl

Covid-therapie in Capelle aan den IJssel

  • Optimale zorg
  • Specialisten
  • Advies op maat

Als u één van de velen bent die in de afgelopen jaren corona heeft opgelopen en nog steeds last heeft van de gevolgen ervan, dan kan onze covid-therapie in Capelle aan den IJssel u helpen. Als u langdurig last heeft van covidklachten (ook wel bekend als long covid), dan wilt u er graag vanaf. Dan kan long covid-therapie bij onze praktijk in Capelle aan den IJssel u helpen. De slepende klachten als hoofdpijn, ernstige vermoeidheid, cognitieve klachten, duizeligheid en reuk- en smaakverlies, maken dat u het gevoel heeft dat u in een uitzichtloze situatie bent beland. Hierdoor kunt u ook mentale klachten als depressie ontwikkelen.

Bel nu: 010 – 2847365Neem contact op!

Zo werkt covid-therapie en long covid-therapie in Capelle aan den IJssel

U denkt er wellicht niet direct aan, maar een fysiotherapeut van Fysiotherapie De Rozenburcht in Capelle aan den IJssel kan u uitstekend helpen met covid-therapie. Wanneer u last heeft van klachten die passen bij long covid, dan krijgt u bij onze praktijk in Capelle aan den IJssel long covid-therapie die past bij uw specifieke klachten. De klachten die horen bij long covid kunnen namelijk zeer divers zijn. Wat er aan deze klachten ten grondslag ligt, is meestal een verminderde conditie. Door het doen van oefeningen en sportfysiotherapie bouwt u weer kracht en conditie op, waardoor uw klachten verminderen. Ook kan een fysiotherapeut van Fysiotherapie De Rozenburcht in Capelle aan den IJssel u helpen bij veelvoorkomende ademhalingsproblemen.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wij doen ons uiterste best om u met (long) covid-therapie in Capelle aan den IJssel van uw long covidklachten af te helpen. Maak daarom een afspraak voor een intakegesprek, dan zorgen wij ervoor dat u de juiste behandeling krijgt. U krijgt dan niet alleen een behandeling van onze beste fysiotherapeuten, maar ook van andere specialisten. Wij zorgen ervoor dat u de juiste zorg krijgt. U schrijft zich online eenvoudig in. Heeft u vragen over (long) covid-therapie in Capelle aan den IJssel? Bel dan naar 010-2847365 of neem contact met ons op via info@fysiotherapiederozenburcht.nl.

Andere bezoekers bekeken ook:
Zwangerfit Capelle aan den IJssel | Bekkenbodemtherapie Capelle aan den IJssel | Bekkenfysiotherapie Capelle aan den IJssel | Bekkentherapie Capelle aan den IJssel | COPD behandeling Capelle aan den IJssel