Fysiotherapie voor nekklachten in Capelle aan den IJssel – Fysiotherapie de Rozenburcht – Capelle a/d Ijssel
Nieuwe Laan 6 2902BW Capelle a/d Ijssel Tel:010 - 2847365

Fysiotherapie De Rozenburcht

Welkom bij Fysiotherapie De Rozenburcht. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Nieuwe Laan 6
2902BW Capelle a/d Ijssel
Tel:010 - 2847365
info@fysiotherapiederozenburcht.nl

Fysiotherapie voor nekklachten in Capelle aan den IJssel

  • Optimale zorg
  • Specialisten
  • Advies op maat

Heeft u behoefte aan fysiotherapie voor uw nekklachten, en wilt u terecht kunnen in Capelle aan den IJssel? Maakt dan een afspraak bij onze ervaren en veelzijdige praktijk, dan is uw nekpijn snel verholpen. Nekpijn heeft doorgaans een ongunstige prognose, als het niet tijdig wordt aangepakt. Daarom is het van belang dat u tijdig bij de fysiotherapeut in behandeling gaat. Zij helpen u door middel van advies en informatie, voeren oefeningen met u uit en masseren het gebied om de lichaamseigen genezing te stimuleren.

Bel nu: 010 – 2847365Neem contact op!

Volg fysiotherapie voor uw nekklachten bij ons in Capelle aan den IJssel

Voordat u start met het behandelen van uw nekklachten door middel van fysiotherapie, komt u allereerst langs bij onze praktijk in Capelle aan den IJssel voor een intake. Afhankelijk van het feit of u enkel pijnklachten of ook bewegingsproblemen heeft, wordt u doorverwezen naar de fysiotherapeut of de manueel therapeut. Zo worden uw klachten altijd gericht behandeld en merkt u zo snel mogelijk verbetering. Bij onze praktijk in Capelle aan den IJssel bieden wij u graag vakkundige fysiotherapie voor uw nekklachten. Dit doen we overigens ook bij kinderen.

Maak direct een afspraak

Een afspraak voor fysiotherapie voor uw nekklachten bij ons in Capelle aan den IJssel is zo gemaakt. U kunt hiervoor doordeweeks tussen 07.00 uur en 18.00 uur bellen naar het telefoonnummer 010-2847365 of contact met ons opnemen via info@fysiotherapiederozenburcht.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen bij ons fysio- en fitnesscentrum in Capelle aan den IJssel. Bij Fysiotherapie De Rozenburcht wordt u verder geholpen, ook als u een specifieke behandeling behoeft, zoals dry needling bij bijvoorbeeld COPD of fit wilt blijven tijdens uw zwangerschap.