Manuele therapie Capelle aan den IJssel – Fysiotherapie de Rozenburcht – Capelle a/d Ijssel
Nieuwe Laan 6 2902BW Capelle a/d Ijssel Tel:010 - 2847365

Fysiotherapie De Rozenburcht

Welkom bij Fysiotherapie De Rozenburcht. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Nieuwe Laan 6
2902BW Capelle a/d Ijssel
Tel:010 - 2847365
info@fysiotherapiederozenburcht.nl

Manuele therapie Capelle aan den IJssel

  • Optimale zorg
  • Specialisten
  • Advies op maat

Manuele therapie in capelle aan den ijssel vind u bij Fysiotherapie de Rozenburcht. Wij hebben meerdere manueel therapeuten die u kunnen helpen uw klachten onder controle te krijgen.
Bel nu: 010 – 2847365Neem contact op!

Wat is manuele therapie

Voor manuele therapie in capelle aan den ijssel kunt u bij verschillende praktijken terecht, dus willen wij u graag uitleggen wat wij doen om u de beste zorg te bieden. Onze therapeuten werken vanwege hun scholing veel met cliënten die klachten hebben aan de wervelkolom, of hieraan gerelateerde klachten (zoals slijmbeursontsteking, tenniselleboog en hoofdpijn).
Manuele therapie in capelle aan de ijssel begint bij ons met een intakegesprek. In dit gesprek worden uw klachten uitgebreid in beeld gebracht en de mogelijke oorzaken door de manueel therapeut uitgevraagd. Daarna wordt middels een specialistisch onderzoek gekeken naar de gewrichten en omliggende weefsels. Wanneer er beperkingen in de gewrichten worden gevonden zullen deze met een manuele therapeutische behandeling verminderd en middels oefeningen wordt geprobeerd de beweeglijkheid op pijl te houden.

Contact

Voor manuele therapie in capelle aan den ijssel kunt u het best terecht bij ons. Neem contact op met onze assistente en zij plant met u een afspraak in bij een van de manueel therapeuten.
Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar voor het maken van afspraken op 010-2847365. Voor vragen kunt u ook naar ons mailen op info@fysiotherapiederozenburcht.nl.

Andere bezoekers bekeken ook:
Oedeemtherapie Capelle aan den IJssel | Oncologische fysiotherapie Capelle aan den IJssel | Psychosomatische fysiotherapie Capelle aan den IJssel | Schouderklachten Capelle aan den IJssel | Slijmbeursontsteking Capelle aan den IJssel