Sportfysiotherapie – Fysiotherapie de Rozenburcht – Capelle a/d Ijssel
Nieuwe Laan 6 2902BW Capelle a/d Ijssel Tel:010 - 2847365

Fysiotherapie De Rozenburcht

Welkom bij Fysiotherapie De Rozenburcht. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Nieuwe Laan 6
2902BW Capelle a/d Ijssel
Tel:010 - 2847365
info@fysiotherapiederozenburcht.nl

Sportfysiotherapie

  • Optimale zorg
  • Specialisten
  • Advies op maat

Bij fysiotherapie De Rozenburcht in Capelle aan den IJssel kunt u terecht voor sportfysiotherapie. Wij begeleiden onder meer sporters die een blessure hebben opgelopen.
Bel nu: 010 – 2847365Neem contact op!

Voor sportfysiotherapie in Capelle aan den IJssel gaat u naar De Rozenburcht

De Rozenburcht is een fysio- en fitnesscentrum waar meerdere specialisaties zijn samengebracht, om u precies de behandeling te kunnen bieden die u nodig heeft. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor de volgende specialisaties:

Ook voor sportfysiotherapie in Capelle aan den IJssel bent u bij ons op de juiste plek. Wij behandelen sportblessures met de laatste technieken en apparatuur. Indien nodig zijn wij in staat om uw klacht middels een gedegen anamnese en onderzoek in kaart te brengen, eventueel bevestigd middels een echo. Met deze gegevens zijn wij instaat om de juiste behandeling toepassen met o.a. Dry Needling en Medical Taping. Na voldoende herstel begeleiden en adviseren we de sporters tot het niveau waarop zij hun sport bedrijven.

Een afspraak maken

Op werkdagen kunt u tussen 07:00 en 18:00 uur een afspraak bij ons maken voor sportfysiotherapie in Capelle aan den IJssel. U kunt ons een e-mail sturen of neem telefonisch contact op via 010-2847365. Alle behandelingen vinden plaats in ons fysio- en fitnesscentrum aan de Nieuwe Laan 6 in Capelle aan den IJssel.

Andere bezoekers bekeken ook:

Therapie lage rugklachten Capelle aan den IJssel | Therapie schouderklachten Capelle aan den IJssel | Zwangerfit Capelle aan den IJssel | Bekkenbodemtherapie Capelle aan den IJssel | Bekkenfysiotherapie Capelle aan den IJssel