Therapie lage rugklachten Capelle aan den IJssel – Fysiotherapie de Rozenburcht – Capelle a/d Ijssel
Nieuwe Laan 6 2902BW Capelle a/d Ijssel Tel:010 - 2847365

Fysiotherapie De Rozenburcht

Welkom bij Fysiotherapie De Rozenburcht. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Nieuwe Laan 6
2902BW Capelle a/d Ijssel
Tel:010 - 2847365
info@fysiotherapiederozenburcht.nl

Therapie lage rugklachten Capelle aan den IJssel

  • Optimale zorg
  • Specialisten
  • Advies op maat

Voor therapie bij lage rugklachten moet u bij onze fysio in Capelle aan den IJssel zijn. Fysiotherapie de Rozenburcht heeft op dit gebied de juiste specialisten in huis. Wij werken er samen met u aan om u zo snel mogelijk van uw rugklachten af te helpen. Lage rugklachten omvat alle klachten van een verrekte spier, hernia, uitstralingsklachten en stabiliteitsproblemen.

Bel nu: 010 – 2847365Neem contact op!

Welke therapie voor lage rugklachten biedt onze fysio in Capelle aan den IJssel aan?

In onze praktijk werken zowel fysiotherapeuten als manueel- en bekkenfysiotherapeuten. Zij zijn stuk voor stuk geschoold in het behandelen van lage rugklachten. Doordat er zo’n breed scala aan klachten vallen onder de lage rugklachten is er geen therapie die op alle varianten van toepassing is. Maar over het algemeen genomen bestaat therapie bij lage rugklachten uit het inventariseren van de klachten en de beperkingen. Na dit onderzoek kan therapie bestaan uit:

  • Het losmaken van vastzittende gewrichten, zoals in de schouder
  • Soepel houden van de spieren
  • Mobiliseren van de zenuwen
  • Training voor aanpassing van de houding
  • Training voor het versterken van de rug
  • KISS-therapie

Voorlichting en oefeningen ter voorkoming van terugkeer van uw klachten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van therapie bij lage rugklachten, of het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact met ons opnemen, op werkdagen van 8 tot 5, op 010-2847365. Voor vragen per email kunt u deze sturen naar info@fysiotherapiederozenburcht.nl. U kunt ook onze fysio voor lage rugklachten bezoeken in Capelle aan den IJssel.