Therapie schouderklachten Capelle aan den IJssel
Nieuwe Laan 6 2902BW Capelle a/d Ijssel Tel:010 - 2847365

Fysiotherapie De Rozenburcht

Welkom bij Fysiotherapie De Rozenburcht. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Nieuwe Laan 6
2902BW Capelle a/d Ijssel
Tel:010 - 2847365
info@fysiotherapiederozenburcht.nl

Therapie schouderklachten Capelle aan den IJssel

  • Optimale zorg
  • Specialisten
  • Advies op maat

Fysiotherapie de Rozenburcht is al jaren gespecialiseerd in therapie bij schouderklachten. Wij werken al jaren samen met de huisartsen om te zorgen dat onze patiënten de optimale zorg krijgen die nodig is bij schouderklachten.
Bel nu: 010 – 2847365Neem contact op!

Waar bestaat de therapie uit?

De therapie bij schouderklachten kan heel erg verschillen. Dit is afhankelijk van de soort klachten en de oorzaken die er achter liggen. Uit onderzoek is bekend dat de wervelkolom onder andere ook van invloed is op het ontstaan en het blijven bestaan van schouderklachten. In grote lijnen bestaat de therapie uit een intake en onderzoek in Capelle aan den IJssel. Vervolgens  het losmaken van de gewrichten in en rond de schouder, het trainen van de spieren rond om de schouder en het aanleren van oefeningen om klachten in de toekomst te voorkomen.

Contact

Een afspraak voor therapie bij schouderklachten kunt u telefonisch bij ons maken op werkdagen van 8 tot 1700 op 010-2847365. Voor vragen kunt u een email sturen naar info@fysiotherapiederozenburcht.nl

Andere bezoekers bekeken ook:
Zwangerfit Capelle aan den IJssel | Bekkenbodemtherapie Capelle aan den IJssel | Bekkenfysiotherapie Capelle aan den IJssel | Bekkentherapie Capelle aan den IJssel | COPD behandeling Capelle aan den IJssel